fbpx

Cum vin oamenii în sprijinul sistemului medical: echipamente gratuite de protecție pentru medici

21/03/2020

Lectură de 2 minute
Mai multe companii pun umărul ca să sprijine sistemul medical în lupta împotriva COVID-19

Câteva firme din București și din restul țării au început să producă gratuit viziere pentru cadrele medicale aflate în prima linie a combaterii pandemiei. 

Există solicitări din partea mai multor autorități, spun cei implicați în producerea echipamentelor. Nevoia de echipamente de protecție este mare, pentru că procedurile oficiale de achiziție durează foarte mult.

Răzvan Pascu, light artist la H3, una dintre companiile implicate în inițiativă, spune că, în mai puțin de o zi, o echipă de 10 oameni a produs 200 de viziere ce vor fi donate pentru Spitalul Județean din Brașov, pe care le-au și trimis medicilor de acolo. Acum așteaptă feedback ca să știe ce și cum ar putea îmbunătăți.

Intră în comunitate

Credem în comunități. Credem în solidaritate. Credem că împreună putem face lucrurile mai bine. De aceea, publicația noastră a fost fondată și este susținută financiar exclusiv prin contribuția ta și a altor cititori. Poți pune umărul cu doar 2 euro pe lună.​

Îți mulțumim că faci parte din comunitatea Inclusiv

Credem în comunități. Credem în solidaritate. Credem că împreună putem face lucrurile mai bine. De aceea, publicația noastră a fost fondată și este susținută financiar exclusiv prin contribuția ta și a altor cititori. Invită-ți prietenii în comunitate!

Au contribuit

  • Liviu Bărbulescu - montaj